1 gün önce nişanlanan polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti

1 gün önce nişanlanan polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti

1 gün önce nişanlanan polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti

Antalya’da bir gün önce nişanlanan polis memuru, memleketine dönerken geçirdiği trafik kazasında anne ve babası ile birlikte hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Ankara karayolu Kalaba mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Şanlıurfa’da görevli olan polis memuru Oğuzhan Beyaz’ın kullandığı 38 SP 060 plakalı otomobil, 81 FK 155 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada polis memuru Oğuzhan Beyaz, babası Bekir ve annesi Nurten Beyaz olay yerinde hayatını kaybederken otomobilde bulunan 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
1 gün önce nişanlanmış
Öte yandan, kazada hayatını kaybeden polis memuru Oğuzhan Beyaz’ın 1 gün önce Antalya’da nişanlandığı, nişandan memleketi olan Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine döndükleri öğrenildi. Hayatını kaybeden Beyaz ailesinin cenazeleri, işlemlerim tamamlanmasının ardından Boğazlıyan’da defnedileceği öğrenildi.


Yurt Dünya 13.07.2020 13:21:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

2

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

3

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

5

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

6

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

7

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

8

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

9

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

10

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor