10 metrelik tepeden düşen paraşütçüyü itfaiye ekipleri kurtardı

10 metrelik tepeden düşen paraşütçüyü itfaiye ekipleri kurtardı

10 metrelik tepeden düşen paraşütçüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Adana’da yamaç paraşütüyle uçmak için hazırlık yaptığı sırada 10 metrelik tepeden düşen şahsı itfaiye ekipleri kurtardı.
Olay, akşam saat 19.00 sıralarında Sarıçam ilçesi Menekşe Tepesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Fırat Altan (55), uçuş yapmak için Menekşe Tepesi’ne geldi. Daha sonra Fırat Altan, yamaç paraşütünü yanına alarak son hazırlıklarını yaptı. Uçuş için rüzgar kontrolü yaptığı sırada dengesini kaybeden paraşütçü yaklaşık 10 metre tepeden aşağıya yuvarlandı.
Fırat Altan’ın tepeden yuvarlandığını gören arkadaşları durumu polis, Cankur ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin, 1 saat süren uğraşı sonrası paraşütçü olduğu yerden vinç yardımıyla kurtarılıp Adana Şehir Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Fırat Altan’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


Yurt Dünya 10.08.2021 21:12:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Okul sporları dart il birinciliği müsabakaları tamamlandı

2

Adana'da sığır balıkçılı beslenirken görüntülendi

3

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

4

Arzum'da üst düzey atama

5

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu

6

Glokom hastalığı erken tanı ile durdurulabiliyor

7

Davraz Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

8

Genç onkologlar Antalya'da "2. Ulusal Onkoloji Fellow Kongresi"nde buluşacak

9

"Küçük Sesler Büyük Adımlar" projesi için işbirliği protokolü imzalandı

10

Trafik kazasında ağır yaralanan boksör azmiyle ringlere döndü