100’üncü yaş gününü evde sağlıkçılar ile kutladı

100’üncü yaş gününü evde sağlıkçılar ile kutladı

100’üncü yaş gününü evde sağlıkçılar ile kutladı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve Evde Sağlık ekibi tarafından Evde Sağlık Birimine kayıtlı 100 yaşına giren Dudu Özpınar için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kutlamaya Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan, Başhekim Yrd. Op. Dr. Süreyya Kolcuoğlu, Evde Sağlık Hizmetleri sorumlu hekimi Prof. Dr. Neşe Yeniçeri, Dr. Gülcan Duman, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem İnci ve evde sağlık hizmetleri ekibi ulu çınarımız Dudu Özpınar’ı evinde ziyaret etti.

Evde Sağlık Hizmetleri sorumlu hekimi Prof. Dr. Neşe Yeniçeri,” Evde sağlık birimi 13 kişilik ekip ve 3 hizmet aracı ile kurulduğu tarihten bugüne kadar 6141 hastaya evde sağlık hizmeti verilmiştir. Eve sağlık hizmetlerinde muayene, tetkik ve tedavi, ilaç ve alt bezi raporlarının verilmesi, enjeksiyon, yara bakımı ve pansuman, sonda değişimi, konsültasyon hizmeti, beslenme danışmanlığı, fizyoterapi ve psikososyal danışmanlık hizmetleri verilmektedir” ifadelerini kullandı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan “Kurumumuz evde sağlık hizmetleri ekibi tarafından takibi yapılan 100 yaşındaki çınarımızın bu anlamlı gününde yanında olup onun mutluluğuna ortak olduk. Ailesinin desteğiyle güzel bir anı hep birlikte yaşadık. Geçmişle geleceğimiz arasında köprü olan yaşlılarımızın her daim yanındayız’’ dedi.


Güncel 4.11.2022 12:15:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

2

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi

7

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

8

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

9

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu: