12 jant ve lastik çalan 3 hırsız tutuklandı

12 jant ve lastik çalan 3 hırsız tutuklandı

12 jant ve lastik çalan 3 hırsız tutuklandı

Adana’da kriko ile kaldırdıkları 3 lüks otomobilin 12 jant ve lastiğini çalan 3 hırsız yakalanıp tutuklandı. Hırsızların bu yöntemi Çiçek Abbas filmindeki sahneyi akıllara getirdi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde araçlarının lastik ve jantlarının çalındığını iddia eden 3 kişinin şikayeti üzerine çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerde araştırma yapan polis, 3 şüphelinin araçları kriko ile kaldırıp, 12 lastiği jantlarıyla birlikte çaldığını belirledi. Hırsızlık olaylarını gerçekleştirenlerin Bilal P., Özgür S. ile Şahin G. olduğunu belirleyen polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Şüphelilerin saklandıkları adresleri belirleyen polis, eş zamanlı baskınlarla Bilal P., Özgür S. ve Şahin G.’yi yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilen lastikler, sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Bu hırsızlık olayı başrollerini Şener Şen ve İlyas Salman’ın paylaştığı Çiçek Abbas filmini akıllara getirdi. Filmde de Şener Şen, İlyas Salman’ın minibüsünün 4 lastik ve jantlarını kriko ile kaldırıp çalmıştı.


Yurt Dünya 13.07.2021 09:59:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

2

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

3

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

4

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği

5

Mevlana Celaleddin-i Rumi vefatının 752. yılında Kepez'de anıldı

6

Kahramanmaraş'ta "81 İlde 81 Orman" projesi kapsamında 30 bin fidan toprakla buluştu

7

Burdur'da fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri yapıldı

8

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

9

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

10

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı