150 kiloluk dev orkinos görenleri şaşkına çevirdi

150 kiloluk dev orkinos görenleri şaşkına çevirdi

150 kiloluk dev orkinos görenleri şaşkına çevirdi

Çanakkale’de yakalanıp Bilecik’e getirilen 150 kiloluk 1,5 metrelik dev orkinos balığına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Bilecik merkez Şadırvan mevkiinde hizmet veren Hoşgör Balıkçılık isimli işyerinin tezgahına getirdiği 150 kiloluk dev orkinos balığına bir bakan dönüp tekrar baktı. Balığın Çanakkale açıklarında yakalandığı anlatan balık satıcı Mehmet Yıldız, "Yaklaşık 150 gelen orkinos balığımızı Bileciklilerin beğenisine sunacağız. Geçtiğimiz günlerde 200 kiloluk gelen bir orkinos saatler içinde tükendi. Bununda öğleden sonra biteceğini umut ediyoruz. Kilosunu 40 TL’den satışa sunacağız. Bilecik halkı bu balığa fazla ilgi gösteriyor. Bu balık omega 3 içerir. Kanın pıhtılaşmasına, beyindeki elektrik sinyallerinin güçlendirilmesine, selenyum, toksinler, sodyum göz kuruluğuna en iyi gelen yiyecek. Bizler de ara ara böyle getiriyoruz” dedi.
Öte yandan, bazı vatandaşlar balıkla hatıra fotoğrafı çektirirken, bazıları da adeta şifa deposu olan balıktan satın almak için beklediler.


Güncel 23.11.2021 12:41:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor