182 cankurtaran deniz sezonu için hazır

182 cankurtaran deniz sezonu için hazır

182 cankurtaran deniz sezonu için hazır

Kocaeli İtfaiyesine bağlı KOSKEM, boğulma vakalarına karşı bu yıl 12 plajda 182 cankurtaran ile hizmet verecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Haziran’da başlayacak yeni deniz sezonu için hazırlıklarını tamamladı. Karadeniz ve İzmit Körfezi sahillerinde Kocaeli İtfaiyesine bağlı Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM), bu yıl 12 plajda 182 cankurtaran ile hizmet verecek. KOSKEM, başta Kandıra olmak üzere 3 ilçede görev yapacak.
Cankurtaranlar, Kandıra Cebeci, Kovanağzı, Kumcağız, Miço (Kadınlar Plajı), Kerpe, Sarısu, Seyrek, Bağırganlı, Karamürsel-Altınkemer sahilinde, Darıca Sahili, Bayramoğlu Halk Plajı ve Kadınlar Plajında görev yapacak.
KOSKEM ekipleri 2005 yılından bu yana Kocaeli sahillerinde hizmet veriyor. Ekipler geçtiğimiz 2021 yılı sezonunda bin 695 kişiyi, 2005 yılından bugüne ise 14 bin 337 kişiyi boğulmaktan kurtardı.


Yurt Dünya 10.06.2022 11:19:59 0
Anahtar Kelimeler: 182 cankurtaran deniz sezonu için hazır

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

3

Belen ilçesinde sis etkili oldu

4

Antakya ilçesinde inşaat şantiyesindeki çukura düşen işçi yaralandı

5

Hatay'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

6

Antalya-Isparta yolunda heyelan meydana geldi

7

Yeşilay, Isparta'da geçen yıl 27 bin kişiye ulaştı

8

GÜNCELLEME 2 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

9

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

10

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı