19 Mayıs, Bozyazı’da sade bir törenle kutlandı

19 Mayıs, Bozyazı’da sade bir törenle kutlandı

19 Mayıs, Bozyazı’da sade bir törenle kutlandı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, korona virüs salgını nedeniyle belirlenen kurallar çerçevesinde sade bir törenle kutlandı.
15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törende, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Doğan Kuz, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Atatürk Anıtı önünde çekilen toplu resim ile tören sona erdi.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeler ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunca hazırlanan ‘Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde yer alan tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilen törene, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Sahil Güvenlik Bot Komutan Vekili Teğmen Oktay Kuşçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Bozyazı Belediyesinin Atatürk posteri, Türk Bayrağı ve balonlarla süslediği tır mahalle ve sokakları dolaşıp çaldığı marşlarla Bozyazılılara bayram coşkusu yaşattı.


Güncel 19.05.2021 14:31:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Karaca ve Dünya Katılım Bankası'ndan servis bankacılığı alanında işbirliği

2

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

3

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

4

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

6

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

7

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

8

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

9

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

10

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu