19 yaşındaki Meltem, 19 günlük yaşam savaşını kaybetti

19 yaşındaki Meltem, 19 günlük yaşam savaşını kaybetti

19 yaşındaki Meltem, 19 günlük yaşam savaşını kaybetti

Eskişehir’de ablasının kullandığı otomobilin bir tıra arkadan çarpmasıyla ağır yaralanan 19 yaşındaki Meltem Bodur, 19 gün süren yaşam savaşını kaybetti.
20 Temmuz günü sabah 05:30 sıralarında Ankara-Eskişehir karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana gelen kazada, Seda Bodur kullandığı 52 DS 412 plakalı otomobil ile önünde giden 06 JTJ 81 plakalı tıra arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobilde sıkışan sürücüsü Seda Bodur (22) ile ön koltukta yolcu olarak bulunan Buse Nur Bulut (21) olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan muayenelerinde genç kadınların hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Arka koltukta yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki Meltem Bodur ise ağır yaralı olarak Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazanın ardından 19 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Meltem Bodur’dan da acı haber geldi. Durumu ağırlaşan Meltem Bodur’un, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.


Yurt Dünya 10.08.2022 09:21:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig