2022’de yazar söyleşileri hız kesmedi

2022’de yazar söyleşileri hız kesmedi

2022’de yazar söyleşileri hız kesmedi

Bilecik 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, ‘Öğrenci-Yazar Buluşmaları’ çerçevesinde 2022 yılı dolu dolu geçti.
Okul kütüphanesi kurulduktan sonra üç defa öğrencilerle yazarlar bir araya geldi. Bu çalışmalara 2023’te daha yoğun devam edeceklerini kaydeden okul müdürlüğü, yazarların kitapları üzerinden, edebiyat ve yazma sanatı hakkında yapılan söyleşilerin öğrencilere apayrı dünyaları yaşattığını ve bu da öğrenciye gelişim fırsatı sağladığını belirtti. Etkinliklerde yazarlar, yazın serüvenleri hakkında bilgiler vererek öğrencilere kişisel yazma üsluplarını keşfetmeleri konusunda tavsiyelerde bulundular.
Lise seviyesinde gerçekleştirilen bu tarz etkinliklerin çok değerli olduğunu ve bir hemşehrileri olarak genç yazar adaylarıyla aynı ortamda bulunmanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren yazarlar da okul müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.
Etkinlik yazarlarının öğrencilere kitaplarını imzalaması ve toplu hatıra fotoğrafı ile son bulduğu buluşmalarda öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.


Güncel 2.01.2023 12:24:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

2

Antalya'da toz taşınımı görüş mesafesini düşürdü

3

Siemens ve ENKA İnşaat'tan veri merkezi işbirliği

4

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 zanlı tutuklandı

5

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de yarıyıl tatili sonrası ilk ders zili çaldı

6

Osmaniyeli üç öğrenci, satrançta milli takım havuzuna seçildi

7

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

8

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

9

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

10

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır