Tarih: 25.10.2016 05:10

2023?te Nasıl Bir Osmaniye İstersiniz?

Facebook Twitter Linked-in

Osmaniye Belediyesi tarafından 9 Ekim Dünya Posta gününde ?Başkana Mektubum Var? isimli projenin tanıtım toplantısı yapıldı. Merkez Anadolu Lisesinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Başkan Kadir Kara, çocuklar ve gençlerden 2023?te nasıl bir Osmaniye istediklerini kendisine yazmalarını istedi.

Kendisine yazılan tüm mektupların bir kitap haline getirilerek Kent Müzesi?nde sergileneceğini ifade eden Başkan Kadir Kara, öğrencilerin mektuplarını kentimizdeki PTT Şubelerinden 9 Aralık 2012 tarihine kadar gönderebileceklerini söyledi.

Öğrenciler Mektup İçin Ücret Ödemeyecek

İlköğretim Okulları 4. Sınıftan itibaren lise son sınıf seviyesine kadar tüm öğrencilerden mektup beklediğini belirten Başkan Kadir Kara, ?Öğrencilerimiz mektup ve zarf örneklerini okul müdürlüklerinden ve Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü?nden alabilirler. Öğrencilerimiz hiçbir ücret ödemeden belediyemiz tarafından tedarik edilen pulları okul müdürlüklerinden alarak mektuplarına yapıştıracaklar ve PTT şubelerine giderek herhangi bir ücret ödemeden bize gönderebilecekler.? dedi.

Başkan Kadir Kara yazılan mektupların değerlendirme yöntemleri hakkında da bilgi verdi: ?Mektuplar 9 Aralık 2012 tarihinden sonra belediyede kurulacak bir komisyon tarafından okunarak değerlendirilecek ve öğrencilerin eğitim durumlarına göre mektuplar kategorilere ayrılacak ve değerlendirme bu şekilde yapılacak. Yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 7 Ocak 2013 Kurtuluş Haftası Etkinlikleri kapsamında verilecek.?

Daha sonra Başkan Kadir Kara, öğrencilere gönderecekleri mektup için basılı evraklardan verdi. Programa İl Milli eğitim Şube Müdürü Fahri Çalık ve Anadolu Lisesi Müdürü Erol İnce, belediye başkan yardımcıları Fatma Teke, Ayşe Argun, okul öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —