23. Golf Mad Golf Turnuvası'na kar engeli

23. Golf Mad Golf Turnuvası

23. Golf Mad Golf Turnuvası'na kar engeli

ANTALYA - Golf Mad tarafından Türk Hava Yolları ana sponsorluğunda düzenlenen, profesyonel ve amatör sporcuların katıldığı 23. Golf Mad Golf Turnuvası, kar nedeniyle yarın başlayacak.

Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Gloria Golf Kulübü sahalarında dün antrenman turları yapılan turnuvada 20 ülkeden profesyonel ve amatör olmak üzere 228 golfçü mücadele edecek.

Organizasyonda Simon John Dyson, Carly Booth, Damien McGrane, Simon Thornton gibi profesyonel golfçüler de yer alıyor.

Golf Mad Türkiye ve Turnuva Direktörü Bekir Kara, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 30 yıldır ilk defa Belek'e kar yağdığını ve tüm golfçülerin şoke olduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük golf turnuvalarından birini başlatacaklarını ama hava muhalefetine takıldıklarını belirten Kara, "20 ülkeden 228 golfçü, 80 bin avroluk para ödülü için mücadele edecekti. Bugün turnuvanın ilk remi raundu oynanacaktı. Şu anda bugün için iptal edeceğiz. Sahada kar olduğundan golf topuna hakim olmakta zorlanılıyor. Topu kar kaplıyor. Bugün kar nedeniyle bölgede birçok golf sahası kapandı. Futbol takımları da aynı şekilde zorluklar yaşıyor. Antalya'da hiç beklenmedik bir olay. Hepimiz zor durumda kaldık. Golfçüler içeride karın durmasını bekliyor. İnşallah hava şartları düzelir ve turnuvamızı başlatırız." diye konuştu.

Yarın başlayacak turnuva, 3 gün sürecek.



Bölgeden 26.01.2022 14:02:06 0
Anahtar Kelimeler: 23. golf mad golf turnuvası'na kar engeli

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

2

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

3

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

4

Menarini Türkiye'ye Golden Pulse'tan iki ödül

5

Antalya'da orman yangınında 2 hektar alan zarar gördü

6

Antalya Teknokent, Silikon Vadisi'nde ofis açmaya hazırlanıyor

7

Kariyer.net "2026 Beklentiler Araştırması" sonuçlarını paylaştı

8

Eskişehir Valisi olarak atanan Erdinç Yılmaz, Osmaniye'den uğurlandı

9

Honda ve Aston Martin Aramco, Formula 1'de 2026 sezonu için güçlerini birleştirdi

10

Mitsubishi Electric'ten kışa özel kampanya