27 yaşındaki ‘koi’ balığı görenleri şaşkına çeviriyor

27 yaşındaki ‘koi’ balığı görenleri şaşkına çeviriyor

27 yaşındaki ‘koi’ balığı görenleri şaşkına çeviriyor

Denizli’de akvaryumda beslenen ve 27 yaşında ve 50 santimetre boyundaki ‘koi’ balığı boyutları ile görenleri şaşkına çeviriyor.
Pamukkale ilçesinde 30 yıldır balık üretimi yapan ve 6 yıldır da petshop mağazası işleten Tolga Karadağ’ın yıllardır akvaryumda beslediği koi balığı görenleri hayrete düşürüyor. Yaklaşık olarak 27 yaşında olan Koi türünde bir balığa baktığını ve vatandaşlar bunu gördüğünde büyüklüğünden dolayı şaşırdıklarını ifade eden Karadağ, “Bir Koi balığımız var. Bugüne kadar havuz ortamında büyümüş şuanda kendisi 27 yaşında bizim hesaplamalarımıza göre çünkü alan kişi 1993 yılından beri besliyormuş ben aldığımdan bu yana yaşıyor toplamda 27 yaşında takribi 6-7 yıldır bizde biz bakıyoruz. Bazen akvaryum ortamında bazen çiftliğimizde ki havuza götürüyoruz. Bu şekilde vatandaşlar bunu görsünler, tanısınlar diye dükkanımızın girişine koyduk” dedi.
Dükkan dışında bulunan akvaryumda yaşayan koi balığını görenler akvaryumu bir süre izledikten sonra yollarına devam ediyor.


Güncel 18.05.2020 12:45:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 1 gencin öldüğü, 2 ağabeyinin de yaralandığı kavgayla ilgili 5 zanlı tutuklandı

2

"Sakin şehir" Eğirdir bayramda uğrak noktalarından biri oldu

3

Anamur ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

4

Mersin-Antalya kara yolunda heyelan meydana geldi

5

Ankara Keçiörengücü-Adana Demirspor maçının ardından

6

Mersin'deki Berdan Baraj Gölü'nde su seviyesi yükseldi

7

Adana'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

Jandarma Side Antik Kenti'nde esnaf ve misafirlerin bayramını kutladı

10

Adana'da trafik kazasında ölen kadının cenazesi Kahramanmaraş'ta defnedildi