3 bin rakımlı Esrük Dağı zirvesinde "Savaşa Hayır" çağrısı

3 bin rakımlı Esrük Dağı zirvesinde

3 bin rakımlı Esrük Dağı zirvesinde "Savaşa Hayır" çağrısı

Vangölü Aktivistleri Derneği üyeleri, tırmanış yaptıkları 3 bin rakımlı Esrük Dağı zirvesinde ‘savaşa hayır’ çağrısında bulundu.
Vangölü Aktivistleri Derneği üyeleri, Van Gölü Havzası’nın güzelliklerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 3 bin rakımlı Esrük Dağı’na doğanın güzelliklerini tanıtmak için tırmanan aktivistler, zirvede "Savaşa Hayır" pankartı açtı.
Dernek Başkanı Erdoğan Özel, Vangölü Aktivistleri Derneği olarak Van’ın Muradiye ilçesinde bulunan Esrük Dağı’na tırmanış yaptıklarını belirterek, “Van Gölü Havzası’nın güzelliklerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kış tırmanışı gerçekleştirdik. Dördü kadın toplam 12 aktivist ile tamamladığımız etkinliğimiz, "Van Gölü Kirlenmesin Mavi Kalsın" sloganımız ve "Savaşa Hayır" pankartı ile sona erdi. Etkinliğimize kıymetli destekler sunan Necdet Alıcı’ya teşekkür ederiz” dedi.


Güncel 28.02.2022 11:07:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı