3 kuşak bir arada İstiklal Marşı

3 kuşak bir arada İstiklal Marşı

3 kuşak bir arada İstiklal Marşı

Kahramankazan Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen “3 Kuşak Bir Arada İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması” bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Kahramankazan 15 Temmuz Müzesi’nde gerçekleşen törene Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Doğan, ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı. Yarışma kapsamında dereceye giren öğrenciler ve aileleri burada İstiklal Marşı’nı tekrar okudu. Öğrenciler ve aileleri tarafından okunan İstiklal Marşı, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Başkan Yardımcısı Osman Doğan ve ilçe protokolü dereceye giren öğrenciler ve ailelerine program sonunda yapılan törenle ödüllerini takdim etti. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.


Güncel 7.03.2023 08:43:14 0
Anahtar Kelimeler: 3 kuşak bir arada istiklal marşı

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

2

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

3

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

4

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

5

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

6

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

7

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

8

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

9

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

10

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu: