30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Tekirdağ’da gövde gösterisi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Tekirdağ’da gövde gösterisi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Tekirdağ’da gövde gösterisi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü Tekirdağ’da renkli görüntülere sahne oldu. Askeri birlikler, jandarma ve emniyet araçları geçiş yaptı vatandaş izledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü Tekirdağ’da coşkuyla kutlandı. Sabah çelenk sunumu ile başlayan tören sahil alanda devam etti. Sahil alanda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım vatandaşları selamlarken program, daha sonra folklor ekibinin oyun havaları ile sürdü.

Askeri araçlar gövde gösterisi yaptı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümünde askeri birlikler, jandarma, emniyet müdürlüğü ve askeri birliklerin envanterindeki araçlar adeta gövde gösterisi yaptı. Alanda bulunan vatandaşlarda askeri araçların geçişini alkışlarla izledi. Jandarmanın bomba arama köpeği de gösteri yaparken, emniyete bağlı motosikletli ekipler, geçiş sırasında motosikletlerinin üzerinde ayağa kalkarak vatandaşı selamlaması renkli görüntülere sahne oldu. Tören geçittin ardından sona erdi.


Yurt Dünya 30.08.2022 13:09:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı