30 Ağustos’ta vatandaşlar denize akın etti, Şile’de plajlar doldu taştı

30 Ağustos’ta vatandaşlar denize akın etti, Şile’de plajlar doldu taştı

30 Ağustos’ta vatandaşlar denize akın etti, Şile’de plajlar doldu taştı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda denize girmek isteyen İstanbullular Şile’ye akın etti. Resmi tatili fırsat bilen vatandaşlar, Şile’de plajlarında yoğunluk oluştururken, yoğunluk havadan görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın resmi tatil olmasını fırsat bilen vatandaşların uğrak noktası Şile plajları oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren yola çıkarak plajlara gelen vatandaşlar Şile plajlarında yoğunluk oluşturdu. Kimi vatandaş denize girmeyi, kimisi ise güneşlenmeyi tercih etti. Öte yandan Şile’de Ayazma plajında oluşan yoğunluk havadan görüntülendi.
Konu hakkında konuşan vatandaşlardan Ömer Şener, "Yoğun bir İstanbul gününden sonra 30 Ağustos tatilini arkadaşlarla Şile’de denize girerek değerlendirmek istedik. Şile güzel bir yer. Denize girmek için bugün tam günü. Bugün çok kalabalık yer seçmek için çok dolaştık anca bulduk. Ümraniye’den geldik. Arabaya da yer bulamadık" dedi.
Mert Göz, "Fırsat bu fırsat dedik, Şile’ye geldik. Yüzüyoruz, Denize giriyoruz tatil yapıyoruz" dedi.


Güncel 30.08.2022 18:10:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

2

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

3

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

5

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

6

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

7

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

8

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

9

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: