35 yolcunun yaralandığı feci kaza kameralara yansıdı

35 yolcunun yaralandığı feci kaza kameralara yansıdı

35 yolcunun yaralandığı feci kaza kameralara yansıdı

Diyarbakır’da Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 35 yolcu yaralandı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Ters yönden yola dahil olmaya çalışan araç kazaya sebep oldu.
Edinilen bilgilere göre, Bismil ilçesinden Diyarbakır istikametine gitmekte olan Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü devrildi. Kazada 3’ü ağır olmak üzere 35 yolcu yaralandı. İhbar üzerine kaza bölgesine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve güvenlik gücü sevk edildi. Yaralılar, ekipler tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılarak kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Şoförün açıklamaları doğru çıktı
İhlas Haber Ajansına açıklamalarda bulunan otobüs şoförü Yusuf İ., önüne bir transitin çıktığını, ona çarpmamak için direksiyonunu kırınca toprak çökmesi sonucu kazanın meydana geldiğini ifade etti.
O anlara ait güvenlik kamera görüntülerinde, ters yönden yola dahil olmayan çalışan bir aracın kazaya sebep verdiği ortaya çıktı.


Yurt Dünya 26.11.2022 15:02:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

2

Mersin'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi

3

Adana'da ATM'ye zarar veren şüpheli yakalandı

4

İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatması Antalya'da protesto edildi

5

Kumluca'da şehit ve gazi ailelerine iftar verildi

6

Vali Şahin, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi

7

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

8

Osmaniye’de geleneksel sokak iftarı

9

Koç Holding 62. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

10

TSK Mehmetçik Vakfı, Adana'da mevlit okuttu