4. Antalya Akra Caz Festivali'nde Önder Focan ve Şallıel Kardeşler sahneye çıktı

4. Antalya Akra Caz Festivali

4. Antalya Akra Caz Festivali'nde Önder Focan ve Şallıel Kardeşler sahneye çıktı

ANTALYA - Antalya'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Antalya Akra Caz Festivali"nde Gitar sanatçısı Önder Focan ve Şallıel Kardeşler "Funkbook" projesiyle sanatseverlerle buluştu.

Akra Hotels tarafından düzenlenen, Türk Hava Yolları'nın ulaşım sponsoru olduğu festival, Akra Barut Otel'in açık hava sahnesinde gerçekleşti.

Bilet gelirleri yanan Manavgat ormanlarının yeniden yeşertilmesi için kullanılacak festivalde sahne alan Önder Focan ve Şallıel Kardeşler funky ve enerjik ritimlere sahip, caz repertuvarından oluşan "Funkbook" projesini seslendirdi.

Sanatçılara, piyanoda Halil İbrahim Işık, bas gitarda Mehmet Özen, davulda ise Erhan Seçkin eşlik etti.

Festival, dünyaca ünlü Rus saksafon sanatçısı Igor Butman ve Moskova Caz Orkestrası ile solist olarak güçlü sesiyle Fantine'nin yer alacağı konserle 1 Ekim saat 20.30'da devam edecek.



Bölgeden 29.09.2021 22:58:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı