40 bin TL değerinde su dinamosu çalan 5 şüpheli gözaltına alındı

40 bin TL değerinde su dinamosu çalan 5 şüpheli gözaltına alındı

40 bin TL değerinde su dinamosu çalan 5 şüpheli gözaltına alındı

Antalya’da bir tarım şirketinden 40 bin TL değerinde 4 adet su dinamosu ve kablosu çalan 5 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan malzemeler sahibine teslim edildi.
Serik ilçesi Yukarıçatma Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir tarım şirketinin seralarından 7 Temmuz Çarşamba günü saat 22.30 sıralarında 4 adet 40 bin TL değerinde su dinamosu ve kabloları çalındı. İhbarı alan Gebiz Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timi ve OYİ Timi harekete geçti. Bölgede yapılan tanık ve kamera araştırmasında 8 Temmuz Perşembe günü saat 15.00 sıralarında suça karışan 07 ASD 29 plakalı araç tespit edildi. Araç içerisinde bulunan S.D., Ü.B., H.Ç , R.B. ve M.U. isimli 5 şahıs da tespit edildi. Şahıslar çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı. Şüpheli şahıslar alınan ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Çalınan malzemelerin tamamı müştekiye teslim edildi.
Öte yandan, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şahıslar bugün mevcutlu olarak Serik Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.


Yurt Dünya 9.07.2021 16:47:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Atakaş Hatayspor-Esenler Erokspor maçının ardından

2

Antalya'da heyelan nedeniyle kapanan yollar çalışmaların ardından ulaşıma açıldı

3

Hatay'da sağanak ve sis hayatı olumsuz etkiledi

4

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi

5

Hatayspor'un kötü gidişi sürüyor:0-5

6

Kalp damar cerrahları Antalya'da "Koroner Arter Cerrahisi Sempozyumu"nda buluştu

7

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Hatay İl Başkanlığı binasını açtı

8

Hatay'da tırın otobüse çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

9

Finike'nin turuncu bahçelerinde portakal hasadı sürüyor

10

Burdur'da 2 tırın çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı