5 köyün sakinleri namazda buluştu

5 köyün sakinleri namazda buluştu

5 köyün sakinleri namazda buluştu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 5 köyün sakinleri, "Sabah Namazında Buluşalım" projesi çerçevesinde bir araya geldi. Birlikte namaz kılan köylüler, kaynaşmanın en güzel örneğini sergiledi.
Mudurnu İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "Sabah Namazında Buluşalım" projesi devam ediyor. Bu çerçevede, müftülük personelleri, 100. Yıl, Bostancılar, Uzunçam, Hüsamettindere ve Çamurluk köyündeki vatandaşlar, Uzunçam köyündeki camide bir araya geldi. İmam Tayfun Katmaz’ın kıldırdığı sabah namazının ardından cemaate ikramlar yapıldı.
Mudurnu İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilorman, "Sabah bereketinde ilçe ve köylerimizde vatandaşlarımızla sabah namazında buluşarak birliktelik sağlıyoruz. Emeği geçen vatandaşlarımıza ve her programda daha fazla gayret göstererek çabalayan kıymetli görevlilerimize teşekkür ederiz" dedi.


Güncel 31.01.2023 11:30:54 0
Anahtar Kelimeler: 5 köyün sakinleri namazda buluştu

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremzedelere akaryakıt desteğinde bulunuldu

2

Adana'da "Depremler, Yapı Güvenliği ve Sorumluluk Zinciri" semineri düzenlendi

3

Mersin'de hutbe okuma yarışması düzenlendi

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: (1)

5

Bakan Göktaş, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

6

Depremde hayatını kaybeden öğretmen Adana'daki mezarı başında anıldı

7

Beşiktaş Kulübü Başkanı Adalı, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi

8

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

9

Antalya'da kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 3 zanlı tutuklandı

10

Antalya'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı