50 yıldır seyyar arabayla köfte satıyor

50 yıldır seyyar arabayla köfte satıyor

50 yıldır seyyar arabayla köfte satıyor

Bursa’da 50 yıldır seyyar arabasıyla köfte satan Mesut Çolak’ın müşterileri, köfte yemek için dakikalarca sıra bekliyor.
Osmangazi ilçesinde Tahıl Pazarında seyyar arabasını 10 yıldır aynı yerde açan köfteci Mesut Çolak’ın müşterileri, her gün bu lezzet yemeye geliyor. Uygun fiyata hizmet verdiği için çok sayıda müşterisi olan Çolak’ın seyyar arabasının başında vatandaşlar, köfte yiyebilmek için sıraya giriyor.
Bu işi 50 yıldır yaptığını ifade eden Mesut Çolak, "Bursa’da aynı yerde seyyar arabamla köfte pişirip satıyorum. Müşteri kitlem oluştu, bu lezzeti bilen vatandaşlar her gün köftemi yemeye geliyor. Fiyatımız da uygun. Burada her saat köfte ekmek kuyruğu var. Bu işi severek yapıyorum. Yarım ekmek köfteyi 10 liraya satıyorum" dedi.
Seyyar köfteciden her gün köfte yemeye gelen vatandaşlar, "Buranın müdavimi olduk. Ustamız çok lezzetli yapıyor. Biz de bu lezzetten vazgeçemiyoruz. Burada her gün sıra bekleyip köftemizi yiyoruz" şeklinde konuştu.


Güncel 3.09.2021 09:43:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kendini MİT mensubu olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli tutuklandı

2

Kepez'de turizmde iş verenlerle iş arayanlar buluştu

3

Quick Sigorta başarılı acentelerini Belgrad seyahatiyle ödüllendirecek

4

Türk Telekom patent başvurusunda zirvede

5

Hatay'da çocuklar için hayata geçirilen projenin tanıtımı yapıldı

6

Mersin'de kalp krizinden ölen eski futbolcu Hakan Turgut'un cenazesi defnedildi

7

WAT Mobilite & Wat Motor'da üst düzey atama

8

ALS'de erken farkındalık yaşam kalitesini artırıyor

9

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası, Antalya'da başladı

10

Antalya'da Orman Haftası kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu