5 ay önce açılan Türksoy mesire alanına büyük ilgi

5 ay önce açılan Türksoy mesire alanına büyük ilgi

5 ay önce açılan Türksoy mesire alanına büyük ilgi

HATAY- Hatay’ın Erzin İlçesi Gökdere Mahallesi’nde açılan Türksoy Mesire alanına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Bahçe işlerinin yoğun olarak yapıldığı Gökdere’de Mesire alanı ile birlikte il dışından bir çok misafire ev sahipliği yapmaya başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bundan 5 ay kadar önce nisan ayının başlarında görkemli bir şekilde açılan Türksoy Mesire alanı il dışından gelen bir çok misafiri ağırlamaya devam ediyor. Özellikle Osmaniye Adana ve Hatay’dan gelenlerin uğrak yeri olan mesire alanının girişinde Ali Şir Nevai Cengiz Aymatov ve Yunus Emre gibi Türk edebiyat dünyasının önemli isimlerinin resimleri ve altında hayat hikâyeleri yer alıyor.  

Parkta belediye tarafından görevlendiren personel ise mesire alanın her türlü bakımını ve temizliğini yapıyor.

Parka ailesi ile birlikte gelenler ise parktan memnuniyetlerini dile getirerek “Yapanlardan Allah razı olsun tertemiz bir park. Kafa dinlemek haftanın yorgunluğunu atmak için harika bir yer herkesin görmesini isteriz burayı” sözleriyle dile getirdiler.



26.09.2021 19:55:00 0
Anahtar Kelimeler: açılan Türksoy mesire alanına büyük

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig