6 ayrı suçtan aranıyordu, Samuray kılıçla yakalandı

6 ayrı suçtan aranıyordu, Samuray kılıçla yakalandı

6 ayrı suçtan aranıyordu, Samuray kılıçla yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu 6 ayrı suçtan arama kaydı bulunan M.G. isimli şüpheli yakalanırken, ikametinde yapılan aramada çok sayıda silah ve Samuray kılıç ele geçirildi.
2015 yılında cezaevinden firar etmiş hükümlü ya da tutuklunun kaçması, tehdit, çocuğun cinsel istismarı ve hakaret gibi 6 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan M.G. isimli şahsa ait Bodrum İlçesinde iki farklı adreste arama yapıldı.
İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince bomba arama köpeği ‘Vana’ ile yapılan aramada; 3 adet ruhsatsız tabanca, 4 şarjör, 26 adet tabanca mermisi, bir metre uzunluğunda Samuray Kılıcı, kılıç sandığı, dizüstü bilgisayar, tablet ve 37 adet CD ele geçirildi.
Olayla ilgili M.G. ve B.G. isimli şahıslar yakalanırken, haklarında adli işlemlere başlanıldığı açıklandı.


Yurt Dünya 19.08.2022 18:29:54 0

İlginizi Çekebilir

1

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

2

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor

3

"Yaşayan İnsan Hazinesi" ödüllü ipek böceği yetiştiricisi Emel Duman'a plaket verildi

4

Techcareer.net İşveren Modülü'nü Yetenek Havuzu ile güçlendirdi

5

Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik eğitim düzenlendi

6

Mersin'de 10. Tematik Kış Kampı "Yeni Medya ve İletişim" temasıyla başladı

7

Osmaniye’de dağ ve doğa sporcularından Türk Bayrağına saygı yürüyüşü

8

Toprakkale’de parklarda oynayan çocuklara kar sürprizi

9

Osmaniye Gençlik Spor takımları tatilde de hazırlıklarını sürdürüyor

10

Osmaniye’de DENEYAP yarıyıl kampına 13 ilden kampçı katıldı