6 ilçede 41 kapkaç olayına karışan motosikletli 2 şüpheli yakalandı

6 ilçede 41 kapkaç olayına karışan motosikletli 2 şüpheli yakalandı

6 ilçede 41 kapkaç olayına karışan motosikletli 2 şüpheli yakalandı

Avcılar, Esenyurt, Bakırköy, Güngören, Bağcılar ve Bayrampaşa ilçelerinde motosikletle kapkaççılık yapan 2 şüpheli şahıs, Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Biri 38 diğerinin ise 40 adet suç kaydının olduğu şahıslara ekipler 41 kapkaç dosyasından işlem yaparken, şahısların hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
İstanbul’da Avcılar, Esenyurt, Bakırköy, Güngören, Bağcılar ve Bayrampaşa ilçelerinde siyah renkli motosikletleriyle insanların eşyalarını çalıp kaçan iki şahsı yakalamak üzere Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı. Son zamanlarda artan kapkaççılık olayıyla ilgili başlatılan geniş çaplı araştırmalarda ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şahısların kimlik bilgilerini tespit etti. Güvenlik kameralarında şahısların motosikletleriyle gözüne kestirdikleri vatandaşların yanına sakince yaklaşarak ellerindeki telefonları çalıp olay yerinden hızla uzaklaştığı, beğendikleri telefonları alıp beğenmediklerini ise yola atarak kaçtığı görüldü. 40 adet suç kaydı bulunan M.D. ve 38 adet suç kaydı bulunan N.Ç. isimli kapkaççılar, Bağcılar ve Bakırköy ilçelerinde Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler, kapkaççıların kullandıkları siyah renkli motosikleti ise ele geçirdi. 41 kapkaç dosyasından işlem yapılan şahıslar, Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Kapkaç anı kamerada
Avcılar, Esenyurt, Bakırköy, Güngören, Bağcılar ve Bayrampaşa ilçelerinde siyah renkli motosikletleriyle insanların eşyalarını çalıp kaçan 2 kapkaççı çevredeki güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde, kapkaççıların motosikletle gözlerine kestirdikleri vatandaşların yanına yaklaşarak ellerindeki telefonları çalıp olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü. Telefonlarını çalıp kaçan motosikletli kapkaççıların peşinden koşan mağdurlar ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.


Yurt Dünya 22.10.2022 12:18:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Kamyonete tutunup patenle ilerlemeye çalışırken otomobilin altında kalan çocuk öldü

2

Hataylı depremzede öğrenciler, Bolu'da konser verdi

3

Mersin'de uçuruma devrilen iş makinesinin operatörü öldü

4

Adana'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

5

Hatay'da depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi

6

Mersin'de Gazze için yardım kampanyası başlatıldı

7

Mersin'de asayiş uygulaması yapıldı

8

Hatay'da karantinaya alınan 2 mahallede kuduz aşısı çalışmaları başlatıldı

9

Antalya'da Gaziantep Yemek Şenliği düzenlendi

10

Alanya'da hırsızlık zanlısı tutuklandı