6K Çukurova Frigo Lojistik'in Hedefi Yurtdışı

6K Çukurova Frigo Lojistik

6K Çukurova Frigo Lojistik'in Hedefi Yurtdışı

Osmaniye'de 2015 yılında aynı aileden 6 kardeş tarafından kurulan ve aile şirketi olan 6K Çukurova Frigo Lojistik büyüyor. Osmaniye'de 6 kardeşin sırt sırta vererek kurduğu ve 1 araçla başladığı taşımacılık işinde çığır açan 6K Çukurova Frigo Lojistik, çok çalışmanın ve dayanışmanın meyvelerini toplamaya başladı.

6 yılda tır filosunu 1'den 35'e yükselten 6K Çukurova Frigo Lojistik Sahibi Mehmet Satan, hedeflerinin önümüzdeki yıllarda 60 tır filosuna sahip olmak olduğunu ifade etti. 6K Çukurova Frigo Lojistik Sahibi Mehmet Satan, özellikle ternokinli tır filoları ile şu anda Türkiye genelinde soğuk hava ile taşınması gereken ürünleri taşıdıklarını ifade ederek,"Ülkemizin her köşesine ürün taşıyoruz. Bundan sonra ki, hedefimizde yurtdışına çalışmakta vardır.6 kardeşle hiç durmaksızın, şirketimizin şoförlüğü de dahil her türlü çalışmasını yapıyoruz. Çok çalıştık. Gece-gündüz demedik.Tatil nedir bilmedik. Çalışmamızın faydalarını da bugün görüyoruz. Şirketimizde şuanda 35 kişi çalışarak ekmek yemektedir"dedi.

6K Çukurova Frigo Lojistik Sahibi Mehmet Satan bakın hayat hiykayesini ve bugünlere nasıl ulaştıklarını şu şekilde özetliyor: "Ben aslen Şanlıurfalı'yım. Osmaniye'de 10 çocuklu bir ailenin beşincisi olarak dünayaya geldim. Küçük bir fırında çalışıyordum, ama içimde hep baba mesleği olan şoförlük vardı. Evliliğimden sonra hayatın getirdiği zorlu mücadelelerden ötürü önce şoförlüğe başladım, daha sonra azmim hırsım ve isteğim ile iş kurmaya, işimi ilerletmeye başladım. Hedefim önce Osmaniye'mizde daha sonra Türkiye genelinde tanınmak ve ismimi duyurmak istedim. Zaman, zaman zorluklar yaşasamda, azmim ve çabamdan hiçbir zaman vazgeçmeyip, her zorluğun üstesinden geleceğime olan inancımı yitirmedim ve şimdi hedeflerimi tek tek elde etmiş olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. 6k Çukurova Frigo Lojistik nakliye şirketinin sahibiyim. Öncelikle bu yolda yanımda olanlara teşekkürü borç bilirim, ama en büyük teşekkürü bu zorlu yolda yoluma taş koyanlara ediyorum. Çünkü ben o taşları basamak yapıp, bir bir zirveye ilerlediğime inanıyorum. Şimdi ki tüm gençlere tavsiyem yeter ki azmindin ve çabalarınızdan asla vazgeçmeyin. v Bir şeyi gerçekten istiyorlarsa inanarak hayal kurup o hayallerini gerçekleşecegine inançlarını asla kaybetmesinler. Eğer biz işimizi dürüstlükle ve inanarak yaparsak emegımizin karşılığını her zaman gördük ve görmeye de devam edeceğiz"



Osmaniye 5.05.2021 13:29:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü