7 yaşındaki çocuktan duygulandıran not: "Her şey iyi olacak, korkma kardeşim, yanınızdayız"

7 yaşındaki çocuktan duygulandıran not:

7 yaşındaki çocuktan duygulandıran not: "Her şey iyi olacak, korkma kardeşim, yanınızdayız"

Bingöl’ün Genç ilçesindeki birinci sınıf öğrencisi Sema Karaköse’nin deprem bölgesine gönderdiği hediye kutusundaki not, okuyanları duygulandırdı. Karaköse hediye kutusuna, "Her şey iyi olacak, korkma kardeşim, yanınızdayız" notunu yazdı.
11 ilde yıkıma ve can kayıplarına neden olan asrın felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’den de deprem bölgesine vatandaşlardan çeşitli yardımlar gönderiliyor. Bu çerçevede Genç ilçe merkezinde ikamet eden birinci sınıf öğrencisi Sema Karaköse’nin, depremzede kardeşlerinin bir nebze de olsa yüzünü güldürmek için deprem bölgesine göndermiş olduğu hediye kutusu, Adıyaman’ın Besni ilçesinde görevli Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca minik afetzede Mehtap Şahin’e ulaştırıldı.
Minik yardımsever Sema, hediye kutusuna yazdığı notta, "Bu oyuncakları sizin için hazırladım, yanında çikolata da var. Her şey iyi olacak, korkma kardeşim, yanınızdayız" ifadelerine yer verdi.
Herkesi duygulandıran olay karşısında minik Mehtap ise, "İyi ki varsın Sema. Bu zor günlerde yanımızda olduğun için teşekkür ediyorum. Seni çok seviyorum" dedi.
Minik Mehtap, hediye kutusunu kendisine ulaştıran Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür etti.


Güncel 16.02.2023 11:44:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de emniyet personeli kan bağışında bulundu

2

Antalya'da Atatürk Devlet Hastanesinin yapım ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek

3

Vali Dr. Yılmaz Eskişehir'de görevine başladı

4

Burdur'da çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı

5

Milli okçu Mete Gazoz ve teknik direktör Ergin, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Hayat Finans'tan KOBİ'lere yönelik dijital bankacılık modeli

7

Adana'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

8

Isparta'da ağaç dallarına konan sığırcıklar güzel görüntü oluşturdu

9

Hatay'da devlet desteğiyle üretimi sürdüren mozaik sanatçıları Avrupa'ya açıldı

10

Eksim Holding'in "Genç Enerji İşe Alım Programı"nda yeni dönem başvuruları başladı