78 bin liralık ürün çalan şüphelilerden 1’i tutuklandı

78 bin liralık ürün çalan şüphelilerden 1’i tutuklandı

78 bin liralık ürün çalan şüphelilerden 1’i tutuklandı

Eskişehir’de gerçekleşen 2 ayrı hırsızlık olayında 78 bin lira değerinde ürün çaldığı gerekçesi ile yakalanan 2 şüpheliden birisi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı İlçesi’nde meydana gelen 2 ayrı hırsızlık olayına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalar neticesinde O.A. ve V.G. isimli şüpheliler hırsızlık malzemeleri ile beraber yakalandı. Toplam 78 bin TL değerindeki 22 koli sigara filtresi, 30 kilogram tütün, 1 adet seyyar klima ve 1 adet elektrikli ısıtıcı ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından O.A. ve V.G. isimli şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden O.A. tutuklanarak cezaevine sevk edildi.


Yurt Dünya 30.12.2022 11:29:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

4

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

5

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

9

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından

10

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı