87’lik dede emekli maaşını depremzedelere bağışladı

87’lik dede emekli maaşını depremzedelere bağışladı

87’lik dede emekli maaşını depremzedelere bağışladı

SAMSUN – Samsun’da 87 yaşındaki bir dede, depremzedelerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere emekli maaşını bankadan çekerek Kızılay’a bağışladı.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük deprem sonrası 11 ilde büyük bir hasar meydana geldi. Milyonlarca kişi depremden etkilenirken, depremzedelere yardım etmek isteyen Samsunlu dedenin hareketi ise alkış topladı. Emekli maaşı hesabına yatar yatmaz hemen çekerek Türk Kızılay Samsun İl Başkanlığı’na giden dede, depremzedelerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere maaşını bağışladı.
1 aylık maaşını depremzedelere bağışlayan yaşlı adam, “Depremzede ve ihtiyaç sahipleri adına zor günler geçiriyoruz. Her birimiz bireysel çabalar göstererek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılama gayretindeyiz. Yaptığımız yardımların daha fazla insana ulaşması ve düzenli olması için maaşımı tamamen çekip Kızılay’a bağışlıyorum” dedi.
Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Ecz. Ahmet Muştu da yaşlı adama yapmış olduğu yardım için teşekkür etti.


Güncel 23.03.2023 10:37:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Depremde hasar gören Kapıçam Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

2

Tarık Biberovic Red Bull ailesine katıldı

3

Helikobakter pilori mide kanseri riskini artırıyor

4

Enerjisa dağıtım şirketleri 2025'te üç ilde 9,8 milyar liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi

5

Aladağ'da öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi

6

Adana'da restoranda öldürülen gencin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı

7

Mersin'de sigara kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

8

Garanti BBVA Mavi Nefes Projesi'ne desteğini 2025'te de sürdürdü

9

Plajlarda görülmeye başlanan Akdeniz foklarının "dinlenmelerine izin verin" uyarısı

10

Antalya'da uyuşturucu operasyonu düzenlenen evde 8 tabanca ve 3 tüfek ele geçirildi