Elektrik zammına bir tepki de Spor işletmelerinden geldi

 Elektrik zammına bir tepki de Spor işletmelerinden geldi

Elektrik zammına bir tepki de Spor işletmelerinden geldi

Serkan TALAN-Türkiye Salon Sporları Platformu ve Tüm Spor İşletmeleri Sendikası Osmaniye İl Başkanı Hüseyin Rutbil, elektrik faturalarındaki son zamlar nedeniyle işletme olarak zor zamanlar yaşadıklarını kaydetti. Rutbil, elektrik zammının geri çekilmesi talebinde bulundu.

Elektrik zammının astronomik zamlara tepkiler devam ediyor. Zamma bir tepkide Türkiye Salon Sporları Platformu ve Tüm Spor İşletmeleri Sendikası Osmaniye İl Başkanı Hüseyin Rutbil’den geldi.

Kademeli elektrik tarifesini doğru bulmadığını aktaran Rutbil, bir esnaf olarak 3 Bin TL gelen elektrik faturasının son zamla 6 Bin 500 TL’ye çıktığını aktardı.

Elektrik zammına tepki gösteren Hüseyin Rutbil “Pandemi sürecinde işlerimiz zaten düşük ve durgun olduğu halde bu sistemi bizlere esnafa ve vatandaşa mecburi bırakanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Siyaset yaparak iktidara talip olanların vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya talip olması gerektiğini aktaran Rutbil

“Zaten hayatımız zor daha da zorlaştırmanın esnafı ve vatandaşı daha çok çıkmaza sürükleyeceğini düşünüyorum. Vatandaşın oyları ile seçilen yüce meclisteki milletvekillerin bu tarz kararları oylarken vicdanlarını devreye sokarak karar vermeye davet ediyorum.

Bu tür adaletsiz uygulama ve vergiler adalet duygusundan uzaklaşmaya neden olur kişi vicdanıyla sorgulayarak seçime giderse seçimlerde oy dağılımının değişmesi kaçınılmaz olacaktır.

Sevgili siyasetçiler ve değerli bürokratların esnafımızın ve vatandaşımızın sesini duymasını ve bu zor süreçte esnafımızın ve vatandaşımızın sırtına daha fazla yük yüklenmemesini temenni ediyorum.”

Rutbil devletin elektrik ve doğal gaz zammını geri çekmesi talebinde bulundu.

 



Osmaniye 23.01.2022 20:58:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü