‘HAYAT DA, YARIŞMA DA EVE SIĞAR’ RESİM YAPMA YARIŞMASI

 ‘HAYAT DA, YARIŞMA DA EVE SIĞAR’ RESİM YAPMA YARIŞMASI

Osmaniye Belediyesi, korona virüsün yayılma riskine karşı aldığı tedbirler ve yaptığı yoğun çalışmaların yanı sıra sosyal alanda da çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal izolasyon gereği evde kalmamızın hayati önem taşıdığı ve tüm çocuklarımızı kapsayan sokağa çıkma yasağının bulunduğu bu günlerde uzaktan eğitimden arta kalan zamanlarını daha verimli kullanabilmeleri için Osmaniye Belediyesi resim yapma yarışması düzenliyor.

“Hayat Eve Sığar” sloganından hareketle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz arasında HAYAT DA, YARIŞMA DA EVE SIĞAR isimli resim yapma yarışmasının düzenlenmesindeki amacın içerisinde bulunulan bu zor süreçte evlerimizde kalarak da hayatın içinde olunabildiğini ve kısacası hayatın eve sığabileceğini çocuklarımızla birlikte göstermeyi hedeflendiği kaydedildi.

İlkokullar 1 ve 2’nci sınıflar, ilkokullar 3 ve 4’üncü sınıflar ile ortaokullar arası olmak üzere üç kategoride düzenleniyor.

Yarışmanın konusu Hayat eve sığar sloganından hareketle çocuklar evde geçirdikleri süreçte hissettiklerini, duygularını ve düşüncelerini kâğıda resmedecekler.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen resim yapma yarışmasına merkez ve merkeze bağlı tüm köylerde eğitim gören öğrenciler katılabileceklerdir.

10 Nisanda başlayıp 20 Nisanda sona erecek olan resim yarışmasında yarışmacılar istedikleri boyda kağıda ve istedikleri boyalarla resimlerini çizebilecekler.

Yarışmaya katılan tüm öğrenciler yaptıkları resimlerin net ve anlaşılır çekilen fotoğraflarını hayatevesigarosmaniye@osmaniye-bld.gov.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Yapılan resimlerin fotoğraflarını mail yoluyla gönderirken sadece iletişim numarası ve öğrencinin kaçıncı sınıf olduğu yazılacaktır. Resim kağıdının üstüne ve maile kesinlikle isim, soy isim ve okul ismi yazılmayacaktır. Dereceye girenlere verdikleri iletişim numaralarıyla ulaşılacak.

Dereceye giren yarışmacıların ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını kutladığımız günde evlerinde ziyaret edilerek çocuklarımıza takdim edilecektir.



Osmaniye 10.04.2020 12:50:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

2

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

3

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

5

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

6

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

7

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

8

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

9

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

10

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından