İLKKEZ BİR KÖYE VALİ ZİYARETE GELDİ

  İLKKEZ BİR KÖYE VALİ ZİYARETE GELDİ

Bu ziyaretle Osmaniye'ye bağlı Yeşildere Köyü'ne ilkkez bir vali gelmiş oldu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Yeşildere Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Vali Yılmaz’ın ziyaretinde Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve İl Genel Meclisi Düziçi Üyeleri de yer aldı.Osmaniye'ye bağlı Yeşildere Köyü'ne ilkkez bir vali gelmiş oldu.

Köy Muhtarı Habip Demir’den köy hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra köy sakinleri ile Köy Meydanında bir araya geldi. Yeşildere Köyü sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz, “Bugün hem köyümüzün devam eden yol çalışmalarını yerinde incelemek hem de siz değerli Yeşildere Köyü sakinlerimizin varsa sorun ve taleplerini dinlemek üzere köyümüzü ziyaret ediyoruz. Tüm kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarımızın temel hedefi vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamasını sağlamaktır. İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde Allah bize ilimiz için güzel hizmetlere vesile olmayı nasip eder. Her daim vatandaşlarımızın yanında olacağız.”diye konuştu.

Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından Köy Muhtarı Habip Demir ve köy sakinleri talep ve sorunlarını ilettiler. Söz alan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yılmaz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ve çözüm için gayret göstereceklerini kaydetti.

Yeşildere Köyü sakinleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a köylerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler.

 



Osmaniye 14.10.2020 22:42:00 0
Anahtar Kelimeler: İLKKEZ ZİYARETE GELDİ

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti