Abant beyaz örtüyle kaplandı

Abant beyaz örtüyle kaplandı

Abant beyaz örtüyle kaplandı

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı beyaz örtüyle kaplandı. Güzel havayı fırsat bilen ziyaretçiler kar sürprizi ile karşılaştı.
Türkiye’nin en önemli turizm alanlarından biri olan Abant Gölü Milli Parkı beyaz örtüyle kaplandı. 4 mevsimde de her yıl milyonlarca turist ağırlayan Abant’ta kış mesaisi başladı. Hafta içi güneşli havayı fırsat bilen ziyaretçiler doğa ile iç içe olan Milli Parkı ziyarete gitti. Gece saatlerinde yağan kar sürprizi ile karşılaşan doğaseverler karlı manzaraya karşı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi nedeniyle güneşli havada Abant’ın üzerinden beyaz örtü kalkmadı. Güzel havada göl çevresinde ziyaretçiler yürüyüş yaptı.
Abant’a ilk kez geldiğini ve kar sürprizi ile karşılaştığını belirten ziyaretçi Serap Varlık, “Arkadaşlarımızla plan yaptık Bolu’ya Yozgat’tan geldik. Kar olması bizim için de sürpriz oldu. İlk defa geliyorum, çok güzelmiş” dedi.


Güncel 22.12.2022 16:15:03 0
Anahtar Kelimeler: abant beyaz örtüyle kaplandı

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

2

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

3

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

4

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

5

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

6

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

8

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

9

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

10

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü