ABD’deki okul saldırısına ilişkin yeni görüntüler yayınlandı

ABD’deki okul saldırısına ilişkin yeni görüntüler yayınlandı

ABD’deki okul saldırısına ilişkin yeni görüntüler yayınlandı

ABD’nin Nashville kentinde 6 kişinin öldüğü okul saldırısına ilişkin yeni görüntüler yayınlandı.

ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville kentinde dün 3-11 yaş arasındaki öğrencilerin gittiği Covenant Presbiteryen Kilisesi’ne bağlı Covenant Okulu’na düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler yayınlandı. Nashville Polis Departmanı tarafından 3’ü çocuk toplam 6 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin saldırgana müdahale eden polislere ait vücut kamerası görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde, saldırgan Audrey Hale’nin polisle girdiği çatışmada vurularak etkisiz hale getirtildiği görüldü.

Hale, iki yarı otomatik tüfek ve bir tabanca ile okula girmiş, içeridekileri rastgele hedef almıştı. Saldırıda 60 yaşındaki okul müdürü Katherine Koonce, 61 yaşlarındaki personeller Cynthia Peak ve Mike Hill ile 9 yaşlarındaki Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs, William Kinney adlı 3 öğrenci hayatını kaybetmişti.
Öte yandan Hale’in evinde polis tarafından yapılan aramada, saldırgana ait bir manifesto, okul binasına giriş ve çıkış noktalarını gösteren bir harita ile 2 av tüfeği dahil başka silahlar bulunmuştu.


28.03.2023 18:25:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

2

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

4

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

5

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

6

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

7

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

8

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

9

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

10

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi