Abdülhamid Han Camii’nde teravih namazları çadırda kılınacak

Abdülhamid Han Camii’nde teravih namazları çadırda kılınacak

Abdülhamid Han Camii’nde teravih namazları çadırda kılınacak

Kahramanmaraş’taki şehrin simgelerinden Abdülhamid Han Camii’nde Ramazan ayı nedeniyle teravih namazları bahçesinde kurulan çadırda kılınacak.
Onikişubat ilçesinde bulunan ve şehrin birçok noktasından görülen Abdülhamid Han Camii meydana gelen depremlerde hafif hasar aldı. Camide Ramazan ayı nedeniyle teravih namazları kılınamayacak. Cami yetkilileri ve hayırseverlerin çalışmaları ile cami bahçesine bin kişilik çadır kurularak teravih namazları kılınacağı belirtildi.
Cami İmam Hatibi Ali Sarıkaya, “Meydana gelen depremlerde camimiz hafif hasar aldı vatandaşlarımız camimizin ayakta kalması motive ediyor. Tedbir nedeniyle cemaatimizi alamıyoruz. Bu çerçevede büyük bir çadır kuruldu ve teravih namazları kılınacak. Kadınlara özel çadır da kurulacak ve her gün bin kişilikte iftar verilecek” dedi.


Yurt Dünya 22.03.2023 13:27:11 0

İlginizi Çekebilir

1

ATP 2025'te 5,7 milyar lira gelir elde etti

2

Innovance, Forbes Türkiye "Girişim 2026" listesinde birinci oldu

3

Liselilerle derse giren kedi "Pakize" okulun 470'inci öğrencisi oldu

4

Ringe çıkan Adanalı kadınlar hem stres atıyor hem savunma tekniklerini öğreniyor

5

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sabancı'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

6

Bilgi Üniversitesi kurucularından Prof. Dr. Duruiz için "Emeritus Profesörlük" töreni düzenlendi

7

Adana'da bir kadın eşi tarafından öldürüldü

8

Yapay Zekâ: Hayatımızın Merkezi Mi?

9

Honor ve ARRI'den "ARRI Görüntü Bilimi" yaklaşımını akıllı cihazlara taşıyan işbirliği

10

Adana'da 1 ton 650 kilogram kaçak tütün ele geçirildi