Açık havada spor keyfi Tepebaş’ında

Açık havada spor keyfi Tepebaş’ında

Açık havada spor keyfi Tepebaş’ında

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz ve yoga eğitimleri, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturmaya devam ediyor.
Bu çerçevede açık havada düzenlenen sabah egzersizleri vatandaşların yoğun katılımı ile devam ediyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düzenlenen egzersiz programları, uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Egzersizlerde aerobik ve pilates eğitimleri veriliyor. Sabah egzersizleri Pazartesi ve Çarşamba günleri Şeker Parkı’nda saat 09.00’da, Salı ve Perşembe günleri M. Abdülcemil Kırımoğlu Parkı’nda saat 09.00’da başlıyor.
Hem çocuk hem yetişkin yoga eğitimleri sürüyor
Öte yandan uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen yetişkin ve çocuk yoga eğitimleri, haftada üç gün olmak üzere düzenleniyor.
Vücut esnekliğini ve dengesini artırmasının yanı sıra stres ve nefes alışverişine katkıları ile de bilinen yoga eğitimleri çocuklar için Cumartesi günleri Özdilek Koruluk alanda saat 10.00-11.00 ile 11.00-12.00 arasında gerçekleştiriliyor. Yetişkin yoga ise Çarşamba ve Cuma günleri Hayrettin karaca Parkında saat 19.00’da, Cumartesi günleri Özdilek Koruluk alanda saat 10.00’da başlıyor. Çarşamba günleri ise Hayrettin Karaca Parkı’nda saat 10.00’da ebeveynli çocuk yogası eğitimleri de düzenleniyor. Eğitimlere katılan Eskişehirliler de nefes çalışması ve meditasyon ile birlikte fiziksel olarak da faaliyet göstermekten dolayı memnun olduklarını belirtiyor.
Egzersiz ve yoga programlarına katılmak isteyen vatandaşların havlu, su ve matlarını yanlarında getirmesi gerekiyor.


Spor 19.07.2022 13:15:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı