Adana Demirspor çeyrek asırlık Süper Lig özlemini dindirmek istiyor

Adana Demirspor çeyrek asırlık Süper Lig özlemini dindirmek istiyor

Adana Demirspor çeyrek asırlık Süper Lig özlemini dindirmek istiyor

ADANA (AA) - FIKRET KAVGALI - TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik sorumlusu Cüneyt Dumlupinar, bu sezon sonunda çeyrek asirlik Süper Lig özlemlerine son vermek istediklerini söyledi.

Süper Lig'de en son 1994-1995 sezonunda mücadele eden Akdeniz ekibinin teknik sorumlusu Dumlupinar, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yarin sahalarinda Giresunspor ile yapacaklari maçin hazirliklarini sürdürdüklerini belirtti.

Osmanlispor maçini kazandiklari için çok mutlu olduklarini belirten Dumlupinar, "Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Baskanimiz sayesinde tek kamp yapan takim bizdik. 10 kisi kalmamiza ragmen sahada 90 dakika boyunca ayakta kalarak, mücadelemizi üst seviyede tutarak, kondisyonumuzu bütün maça yayarak, kazandik." diye konustu.

Vakit kaybetmeden Giresunspor maçi hazirliklarina basladiklarini dile getiren Dumlupinar, söyle konustu:

"Bizim için sadece önümüzde oynayacagimiz Giresunspor maçi var. Diger maçlarin bir önemi yok. Sampiyonluk için bir tek finalimiz var. Sampiyonluk maçi Giresunspor maçi. O maçi kazanmak için kendi sahamizda gerekeni yapacagiz. Kazanip yolumuza devam edecegiz. Bu sehrin bir hasreti ve özlemi var. Çeyrek asirlik hasrete bu sezon son vermek istiyoruz. Onun içinde su anda tek final maçimiz var. Cumartesi günü oynayacagimiz Giresunspor maçi."


- "Sehir olarak çok motive vaziyetteyiz"


Cüneyt Dumlupinar, Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Herkes sampiyonluk istiyor. Sehir istiyor, oyuncularimiz istiyor. Onu sahada hissettirdik. Masörümüz, malzemecimiz, doktorumuz ve herkesin o istegi var. O enerjiyle karsimizda duracak rakibin olacagini düsünmüyorum. Sehir olarak çok motive vaziyetteyiz. Bu motivemizi devam ettirmek istiyoruz. Tek final maçimiz var, Giresunspor maçi. Onu da kazanmak istiyoruz."

Dumlupinar, Giresunspor maçinda galibiyet almak için ellerinden geleni yapacaklarini aktararak, "Bizim için en büyük motivasyon sampiyonluk, Süper Lig'e çikmak. Bizim bütün konsantrasyonumuz o yönde. Bu saatten sonra belirleyici biziz. Bütün maçlarimizi kazandigimiz taktirde zaten Süper Lig biletimizi aliyoruz. Ondan dolayi hiçbir baskimiz yok. Biz kendimizden eminiz, ne istedigimiz biliyoruz." ifadelerini kullandi.

Ligde oynanan 29 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik alan Adana Demirspor, topladigi 48 puanla 3. sirada yer aliyor.



Bölgeden 26.06.2020 12:06:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi