Adana Demirspor-İmaj Altyapı Vanspor maçının ardından

Adana Demirspor-İmaj Altyapı Vanspor maçının ardından

Adana Demirspor-İmaj Altyapı Vanspor maçının ardından

ADANA - Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği İmaj Altyapı Vanspor'a 4-2 yenilen Adana Demirspor'da antrenör Hilmi Bozkurt, gençlerden oluşan bir kadroyla iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Bozkurt, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın bugünkü kadrosunun yüzde 90'nın altyapıdan oluştuğunu belirtti.

Gençlerin başında ilk kez maça çıktığını ifade eden Bozkurt, şunları dile getirdi:

"Bugün 'gol atacağız. Rakip isterse 10 tane atsın biz gideceğiz, gol atacağız' dedik. Daha çok gol atabilirdik diye düşünüyorum. Hatasız kul olmaz, hata olacak, gelişeceğiz. Gençlerimiz ikinci yarı inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. İkinci yarıya 0-0 gibi başladık. İki gol bulduk ama ilk yarıda kaçırdıklarımız var. Benim sevincim gençlere bugün bir özgüven inşallah gelmiştir. Biz Adana Demirspor'un geleceğine bakıyoruz. İnşallah bu gençlere takviyeler de yaparak ama çok çalışarak onların önünü açacağız, onlar kulübümüze hizmet verecek."

Bozkurt, takımın geleceğiyle ilgili kara tabloya katılmadığını ifade etti.


- İmaj Altyapı Vanspor cephesi

İmaj Altyapı Vanspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da rakiplerinin genç oyunculardan oluştuğunu söyledi.

Rakibin dakikalar geçtikçe direnci artan bir takım olduğuna dikkati çeken Kutlu, "Bizim adımıza maçı erken koparabilmek önemliydi ve bunu başardık. Daha sonra yaptığımız değişiklikler, sarı kartla oyuncularımızı önümüzdeki haftalar için korumak amaçlıydı." diye konuştu.

Adana Demirspor'un zor durumlar geçirdiğini ve bu gibi takımların zor durumlardan camiaların gücü sayesinde çıktığını vurgulayan Kutlu, "Nasıl bu hale düşüyorlar, nasıl bu hale getiriliyorlar, onların iyice araştırılıp ilgilenmesi ve başka takımların bu hale düşmemesi için önlemlerin Türk futbolunda alınması gerektiğini düşünüyorum." dedi.




Spor 25.10.2025 17:36:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı