Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sancak: "Derbiyi kazanmak için sahaya çıkacağız"

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sancak:

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sancak: "Derbiyi kazanmak için sahaya çıkacağız"

ADANA (AA) - Adana Demirspor Kulübü Baskani Murat Sancak, TFF 1. Lig'in 4. haftasinda pazar günü Adanaspor'la yapacaklari derbi maçi kazanmak için sahaya çikacaklarini söyledi.

Sancak, derbi maç öncesi kulüp tesislerinde gazetecilere yaptigi açiklamada, transferleri tamamladiklarini, 1-2 oyuncunun aralarindan ayrilabilecegini belirtti.

Aosman, Carayol ve Samed Ali Kaya'dan kendilerine kulüp bulmalarini istediklerini aktaran Sancak, "Bu oyuncular yarin bir gün kulüp bulamayip gelebilirler ama 24 kisilik kadro içerisinde olmayacaklar. Ahengi bozamayiz, bir futbolcuyu gönderiyorsak nedeni vardir. Nedensiz hiç kimseyi göndermem, kimseye de haksizlik yaptirmam. Her nedeni de açiklayacak durumumuz yok. Bazi seylerin aile içinde kalmasi gerekiyor." diye konustu.

Sancak, sakatliktan kurtulan Volkan Sen'in antrenmanlara basladigini dile getirerek, "Volkan, Fenerbahçe'den 700 bin avro bonservisini alarak ayrildi. Geçen sene Fenerbahçe ile anlasmisti, 300 bin avroyu biz ödedik. Bu seneden 400 bin avroluk sorunu var. Onun bizimle alakasi yok, Volkan'i ilgilendiren bir sey. Onu da yakin zamanda çözer. Kadroda olacagini düsünüyorum. Yüzde 70'lerde oynayan bir Volkan'a sampiyonluk yolunda bu takimin ihtiyaci var." ifadelerini kullandi.


- "Derbiler hafife alinmaz, zor maçlardir"


Pazar günü yapacaklari Adanaspor derbisi hatirlatilmasi üzerine Sancak, "Derbiyi kazanmak için sahaya çikacagiz. Rakibimiz de bu dogrultuda sahaya çikacaktir. Derbinin sonucu belli olmaz. Derbiler hafife alinmaz, zor maçlardir." seklinde konustu.

Kulübe yeni tesis kazandirma projesi kapsaminda Gençlik ve Spor Bakanligi ile görüsmelerinin sürdügünü bildiren Sancak, mevcut tesisi de bakimlarini yapip altyapi için kullanacaklarini ifade etti.




Bölgeden 1.10.2020 13:08:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

2

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

3

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

4

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

5

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

6

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

7

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

8

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

9

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi