Adana Demirspor'da, doğrudan Süper Lig bileti alma hesapları

Adana Demirspor

Adana Demirspor'da, doğrudan Süper Lig bileti alma hesapları

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - TFF 1. Lig'de 3. sirada bulunan Adana Demirspor, Süper Lig'e direkt yükselmek için son hafta yapacagi Istanbulspor maçini kazanip, üst siradaki Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un da puan kaybetmesini bekleyecek.

Ilk 2 sirada yer alan takimlarin dogrudan Süper Lig'e çikacagi, ardindan gelen 4 takimin ise play-off oynayacagi ligde, geçen hafta Ümraniyespor'u 3-2 yenen Adana Demirspor, sampiyonlugu garantileyen 63 puanli Hatayspor ve 59 puanla ikinci Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un ardindan 58 puanla 3. sirada bulunuyor.

Ligin son haftasinda cumartesi günü saat 17.30'da sahasinda Istanbulspor ile karsilasacak mavi-lacivertliler, bu maçtan galip ayrilarak Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un hata yapmasini bekleyecek.

Dogrudan Süper Lig'e yükselme inancini koruyan Akdeniz ekibi, Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un puan kaybi yasamasi halinde 2. siraya yükselip Hatayspor'un ardindan dogrudan Süper Lig bileti alan 2. ekip olmak istiyor.


- "Inancimizi kaybetmedik"


Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Cüneyt Dumlupinar, AA muhabirine, cumartesi günü ligin son hafta maçinda Istanbulspor'u yenmek istediklerini söyledi.

Büyüksehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 yendikten sonra ipleri ellerine aldiklarini ancak sonraki hafta Altay maçinda puan kaybi yasayarak avantajlarini kaybettiklerini anlatan Dumlupinar, söyle konustu:

"Altay maçini kazansaydik farkli seyler konusuyor olacaktik ama Altay maçinda berabere kaldik. Tabii Altay maçindan sonra kontrol Büyüksehir Belediye Erzusumspor'a geçti. Altay'in en azindan Büyüksehir Belediye Erzurumspor'la berabere kalmasini bekliyorduk çünkü kendilerinin de play-off iddiasi vardi. Biz Istanbulspor maçini kazanacagiz. Erzurum'dan gelecek sonucu bekleyecegiz. Biz sadece elimize gelen firsati kaçirdik ama Süper Lig'e çikmakla alakali inancimizi hiçbir sekilde kaybetmedik. Lig daha bitmedi. Cumartesi sonuçlardan sonra ne olacagina bakacagiz."

Dumlupinar, mavi-lacivertli taraftarin Büyüksehir Belediye Erzurumspor galibiyetinden sonra kentte kendilerine sampiyonluk fragmani yasattigini vurgulayarak, söyle konustu:

"Çok güzel duygular yasadik, herkes Süper Lig beklentisi içinde. Biz sorumluluklarimizin farkindayiz. Biz bu sehrin özlemini biliyoruz. Allah nasip ederse öyle veya böyle bu takim Süper Lig'e çikacak. Bize inansinlar, güvensinler. Bizim inancimiz, öz güvenimizden hiçbir sey eksilmedi. Bilakis daha da kamçilanmis vaziyette. Süper Lig'e bu hafta çikmamiz gerekiyorsa bu hafta çikacagiz. Yoksa play-off'tan bu takim Süper Lig'e çikacak."







Bölgeden 15.07.2020 11:20:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta dron destekli kaçak av denetimi yapıldı

2

İskenderun'da temizlik kampanyası düzenlendi

3

Adana'da geri dönüşüm malzemesi yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

4

Mersin'de yol kenarında terk edilmiş bebek bulundu

5

Erzin'de 1 milyon 670 bin makaron ele geçirildi

6

Adana'da iş yerine silahlı saldırı sırasında araçla yoldan geçen kadın öldü

7

Adana'da iş yerinden kıyafet çalarken yakalanan zanlı tutuklandı

8

Karataş Belediyesinden hizmet binası ve araçlarına saldırıldığı açıklaması

9

Hatay'da depremde hayatını kaybeden 5 öğrencinin anısına 200 fidan dikildi

10

Belen'de eğitim toplantısı yapıldı