Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar'dan ziyaret

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar'dan ziyaret

ADANA (AA) - Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Yüregir Belediyesi Ertugrul Gazi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu.

Yüregir Belediye Baskan Yardimcisi Murat Bilal ile tesiste incelemelerde bulunan Çintimar, bünyesinde yari olimpik kapali yüzme havuzu, seyir tribünü, voleybol ve basketbol sahasi, fitness salonu, masa tenisi alani kompleksin Adana için büyük bir kazanim oldugunu kaydetti.

Baskan Yardimcisi Bilal ile badminton oynayan Çintimar, salondan ayrilmadan önce beraberindeki heyet ile hatira fotografi çektirdi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in girisimleri ile kisa süre önce kapilarini açan Ertugrul Gazi Kapali Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi pandemi nedeniyle ilk etapta yüzde 30 kapasite kurali ile haftanin 3 günü kadinlara, 3 günü ise erkeklere hizmet veriyor.



Yurt Dünya 17.11.2020 14:14:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

2

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

3

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

5

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

6

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

7

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

8

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

9

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

10

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti