Adana trafiğini rahatlatacak adım

Adana trafiğini rahatlatacak adım

Adana trafiğini rahatlatacak adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Adana trafiğini rahatlatmak için otoyol bağlantı yollarında şerit genişletme çalışmalarına başladı. Adanalıların kolay, hızlı ve güvenilir ulaşımı için başlatılan çalışmaların, 7 Temmuz’da bitirilmesi planlanıyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Adana Şehir Geçişi kesiminde Türkmenbaşı Bağlantı Kavşağı’nın açıldığı anımsatıldı. Kavşağın açılmasından sonra Karayolları Genel Müdürlüğü ile Adana Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği Kasım Ener Bulvarının Otoyola bağlantı kolu ile Otoyoldan Mavi Bulvar-Tellidere’ye katılım kolunun kapatıldığı kaydedildi.
Açıklamada, “Otoyol standartları çerçevesinde ve trafik can ve mal güvenliğini sağlayacak şekilde şehir içi trafiğinin, otoyoldan ayrılması ve otoyola katılması ile şehirlerarası transit trafik akışının kesintisiz sağlanması amacıyla Karayollarınca yeniden projelendirildi. Bu kesimlerde de şerit genişletme çalışmalarına başlandı. 7 Temmuz 2022’de çalışmaların tamamlanarak söz konusu 2 bağlantı kolunun açılması planlanıyor” denildi.



Bölgeden 20.05.2022 16:57:00 0
Anahtar Kelimeler: Adana trafiğini rahatlatacak

İlginizi Çekebilir

1

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

2

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

3

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

4

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

5

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

6

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

7

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

8

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

10

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi