Adana merkezli 11 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada 13 şüpheli gözaltına alındı

Adana merkezli 11 ilde FETÖ/PDY

Adana merkezli 11 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada 13 şüpheli gözaltına alındı

ADANA  - Adana merkezli 11 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada 13 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince TSK içerisinde görev yapan bazı astsubay ve uzman çavuşların FETÖ/PDY’nin "mahrem imamları" ile ankesörlü hatlar ve büfe telefonlarından ardışık arama yöntemiyle irtibat kurdukları tespit edildi.

Ekipler, haklarında gözaltı kararı verilen muvazzaf 13 şüphelinin yakalanması için Adana merkezli Konya, Edirne, İzmir, Gaziantep, Mersin, Ankara, İstanbul, Muğla, Malatya ve Eskişehir'de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda zanlıların tamamı gözaltına alındı. Yakalanan bazı şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.



Yurt Dünya 23.02.2021 17:27:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi