Adana'da 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası araç kamerasında

Adana

Adana'da 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası araç kamerasında

ADANA - Adana'da 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı hafif ticari araç ve otomobilin karıştığı kaza başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Merkez Sarıçam ilçesinde 29 Haziran'da otomobil sürücüsü Ali Çetiner'in (56) yaşamını yitirdiği, hafif ticari araçtaki 4 kişinin yaralandığı kaza anına ilişkin görüntülere ulaşıldı.

Başka bir aracın kamerasına yansıyan görüntülere göre, Çetiner idaresindeki 01 SE 213 plakalı otomobil ile sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 01 AOU 347 plakalı hafif ticari araç aynı yönde seyrederken çarpışıyor.

Çarpışmanın etkisiyle ağır hasar gören otomobil bir süre kontrolsüz şekilde ilerledikten sonra yolun ortasında kalıyor. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç ise yol kenarındaki ağaçlık alana devriliyor.

Kazanın ardından bazı vatandaşlar araçlarını durdurup kazazedelerin yardımına koşuyor.

Bayram ziyaretinden dönen Ali Çetiner'in kullandığı otomobil ile hafif ticari araç, 29 Haziran'da merkez Sarıçam ilçesi Kozan Caddesi'nde çarpışmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Çetiner hayatını kaybetmiş, diğer araçtaki 4 kişi yaralanmıştı.



Yurt Dünya 2.07.2023 13:02:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu