Adana'da "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" fotoğraf sergisi açıldı

Adana

Adana'da "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" fotoğraf sergisi açıldı

ADANA - Adana'da Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünce Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılışı yapılan sergide, Cumhuriyet'in ilk yıllarından itibaren hizmet veren sağlık çalışanları ve hizmetlerine ait fotoğraflar yer aldı.

Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Kan, Cumhuriyeti'nin kurulduğu dönem ile günümüz karşılaştırdığında çok yol katedildiğini, bunun gerçekleşmesinde herkesin emeği olduğunu söyledi.

Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar da sağlık sisteminin bugünlere gelmesinde sağlık çalışanlarının büyük emeği olduğunu ifade etti.

Başhekim Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, sergiye ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından katılımcılar kurdele keserek sergiyi açtı.



Yurt Dünya 28.10.2023 12:34:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da ramazan ayında görev yapacak davulcular seçildi

2

Hatay'da dereye düşen oğlağı çıkarırken mahsur kalan kişi kurtarıldı

3

Alanyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

4

Türk Telekom 5G hazırlıklarını "Herkes İçin 5G" mottosuyla sürdürüyor

5

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi

6

Adana'da "Türkiye'nin Sıra Dışı Lezzetleri" etkinliği düzenlendi

7

Atakaş Hatayspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

8

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

9

Futbol: Trendyol 1. Lig

10

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı