Adana'da "14. Tescilli Adana Kebabı Eğitim" programı başladı

Adana

Adana'da "14. Tescilli Adana Kebabı Eğitim" programı başladı

ADANA - Adana Ticaret Odasının (ATO) gerçek lezzet ve özellikleriyle gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla tescil ettirdiği Adana kebabının usta eğitimi için düzenlenen "14. Tescilli Adana Kebabı Eğitim" programı başladı.

ATO Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı'nda, Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası işbirliğiyle düzenlenen eğitimin ilk gününde, kursiyerlere etin hazırlanmasından şişe saplanmasına, pişirilmesinden sunumuna kadar çeşitli bilgiler verildi.

Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, AA muhabirine, kentin lezzeti Adana kebabının dünyanın her yerinde aynı standartta servis edilmesini amaçladıklarını söyledi.

Yurt dışı ve Türkiye'nin birçok noktasından eğitim almak için kente kursiyerler geldiğini ifade eden Arslan, kursta Adana kebabının yapılışının ve salatalarıyla servis edilmesinin öğretildiğini belirtti.

Aralarında kadınların da yer aldığı 45 kursiyer, yarın tamamlanacak eğitimin ardından sertifika alacak.



Yurt Dünya 16.11.2023 16:07:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Seyhan Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı

2

Aras Kargo "Gaziantep Transfer Merkezi"ni hayata geçirdi

3

Alanya'da polisin "dur" ihtarına uymayan sürücüye 357 bin lira ceza uygulandı

4

Obezite birçok kronik hastalığın temelini oluşturuyor

5

Akdeniz ilçesinde basketbol kursları sürüyor

6

Antalya'da minik öğrenciler, yaban hayatı hakkında bilgi aldı

7

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş kendisine mektup yazan öğrencilerle buluştu

8

HDI Sigorta, 2026 yılının ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nı İstanbul'da gerçekleştirdi

9

Osmaniye'de çıkan orman yangını söndürüldü

10

Hatay'da üniversite öğrencileri bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirildi