Adana'da 4 çocuğun bisiklet ve telefonlarını gasbeden zanlı tutuklandı

Adana

Adana'da 4 çocuğun bisiklet ve telefonlarını gasbeden zanlı tutuklandı

ADANA - Adana'da 4 çocuğun bıçak tehdidiyle bisiklet ve cep telefonlarını gasbeden şüpheli tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde 19 Ekim'de bir kişi, E.C.P'yi (15) bıçakla tehdit ederek bisikletini gasbetti.

Şüpheli, aynı bisikletle E.A'nın (15), iki gün sonra da Ö.A.A. (15) ve Suriye uyruklu A.M'nin (13) cep telefonlarını gasbederek kaçtı.

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, bölgedeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak zanlının eşkalini tespit etti.

Şüphelinin Yeşilevler Mahallesi'nde olduğunu belirleyen ekipler, bölgeye giderek araştırma yaptı. Ekiplerin yolda fark edip "Dur" ihtarında bulunduğu şüpheli Yusuf Eren U. (19) bisikletle kaçmaya çalışırken yakalandı.

Polis ekipleri, bisikleti sahibine teslim etti, çalınan cep telefonlarına ise ulaşılamadı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Zanlının bisikleti gasbetmesinin ardından kaçışı ve mağdurun peşinden koşması güvenlik kamerasına yansıdı.



Bölgeden 25.10.2021 10:22:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Atakaş Hatayspor-Esenler Erokspor maçının ardından

2

Antalya'da heyelan nedeniyle kapanan yollar çalışmaların ardından ulaşıma açıldı

3

Hatay'da sağanak ve sis hayatı olumsuz etkiledi

4

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi

5

Hatayspor'un kötü gidişi sürüyor:0-5

6

Kalp damar cerrahları Antalya'da "Koroner Arter Cerrahisi Sempozyumu"nda buluştu

7

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Hatay İl Başkanlığı binasını açtı

8

Hatay'da tırın otobüse çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

9

Finike'nin turuncu bahçelerinde portakal hasadı sürüyor

10

Burdur'da 2 tırın çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı