Adana'da Akdeniz ÜPAK'ın 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Adana

Adana'da Akdeniz ÜPAK'ın 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı

ADANA - Adana'da, Akdeniz Ürün Piyasası Aracı Kurumunun (Akdeniz ÜPAK) 1. Olağan Genel Kurulu düzenlendi.

Bölgede faaliyet gösteren 17 ticaret borsasının işbirliğiyle kurulan Akdeniz ÜPAK'ın genel kurulu, Adana Ticaret Odası'nda yapıldı.

Akdeniz ÜPAK Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, toplantıdaki konuşmasında, kurumun bölgede yetişen tarımsal ürünlerin gerçek değerini bulması açısından önemli olduğunu söyledi.

Kurumun, ekonomiye yeni ivme kazandıracağını belirten Bilgiç, "Gelecek vizyonumuz ve ortaya koyduğumuz hedeflerimizle tarım ürünlerinin üretiminden ticaretine kadar alım ve satımı aracılı sistemle daha iyi noktalara taşıyacağız. Bölgenin tarımsal potansiyeli giderek artacak ve üretilen ürünler gerçek değerinde işlem görecek." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri karara bağlandı.



Ekonomi 27.04.2025 18:53:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

3

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

4

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

5

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

6

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

9

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

10

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından