Adana'da Belemedik Tabiat Parkı'nda kitap okuma etkinliği yapıldı

Adana

Adana'da Belemedik Tabiat Parkı'nda kitap okuma etkinliği yapıldı

ADANA – Adana’nın Pozantı ilçesindeki Belemedik Tabiat Parkı'nda kitap okuma etkinliği yapıldı.

Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Pozantı Belediyesi işbirliğinde tarafından “Huzuru doğadan, nefesini kitaptan al” sloganıyla tabiat parkında yapılan etkinlikte, 122 öğrenci ve 12 öğretmenden oluşan katılımcı yürüyüş yaptı, bocce oynadı. Katılımcılar daha sonra sararmış çınar ağaçları altında sessiz bir ortamda birlikte kitap okudu.

Okul Müdürü Ömer Özer, amaçlarının öğrencilerin telefon, tablet ve bilgisayar gibi dijital aletlerden bir müddet uzak tutup, kitap okuma alışkanlığını geliştirmek olduğunu belirtti.

Özer, "Doğa ile toprak ile iç içe olan öğrencilerimizin motivasyonunun yüksekliği biz öğretmenleri de çok çok mutlu etti. Yaptığımız bu etkinlikle öğrencilerimizin zihnine hem doğayı hem de kitap okuma sevgisini yerleştirmeyi hedefliyoruz. Allah nasip ederse önümüzdeki yıllarda bu etkinliği daha geniş bir katılımla ve daha kapsamlı bir şekilde yapmayı düşünüyoruz.’’ dedi.




Bölgeden 2.11.2021 15:41:45 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi