ADANA (AA) - Adana'da Ukraynali kadinin darbedilmesine engel olmak istedigi belirtilen kisi biçakla yaralandi.
Iddiaya göre, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde bir kafede köpegiyle oturan Ukrayna vatandasi 25 yasindaki Daria Khristinets ile kafenin üst katinda oturan kisi arasinda köpegin havlamasi dolayisiyla tartisma çikti.
Tartisma sonucu asagi inen zanli, Khristinets'i darbetmeye basladi. Bu sirada kafede oturan Halil Ibrahim Yalçin, müdahale etmek isterken zanli aracindan aldigi biçakla Yalçin'i bacak ve kolundan 4 yerden biçakladi.
Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilan Yalçin, tedavisinin ardindan taburcu edildi.
Polis, kaçan zanlinin yakalanmasi için çalisma baslatti.
Öte yandan, olayin ardindan Ukraynali kadinin cep telefonuyla çekilen görüntüye yarali haldeki Yalçin'in durumu yansidi.