Adana'da öğretmenin darbedildiği iddiası

Adana

Adana'da öğretmenin darbedildiği iddiası

ADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde bir araya gelen çeşitli sendikalara bağlı üyeler, bir öğretmenin darbedildiği iddiası üzerine basın açıklaması yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim Sen ve Eğitim-İş üyeleri, dün güzel sanatlar öğretmeni Cumali Aslanhan'ın Karacaoğlan Mahallesi'nde 2 sivil polis memuru tarafından darbedildiğini öne sürerek olayı protesto etti.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, burada yaptığı açıklamada, "Sivil polis memurları, bir hırsızlık olayının failine benzettikleri iddiasıyla öğretmenimizden kimliğini istemiş, öğretmenimiz eski öğrencilerinin kendisine şaka yaptığı düşüncesiyle önce kimliğini göstermek istememiş ardından çıkan tartışma sonucunda öğretmenimiz feci şekilde darbedilmiştir." dedi.

Sezer, olaydan sonra Aslanhan'ın Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğünü belirterek, "Öğretmeni hedef alan bu menfur saldırıları kınıyor, kamuoyunu sorumlu, yetkilileri ise duyarlı davranmaya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

Aslanhan da öğretmen olduğunu söylemesine rağmen şiddet gördüğünü iddia ederek, polisler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.



Yurt Dünya 20.12.2023 18:43:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Karaca ve Dünya Katılım Bankası'ndan servis bankacılığı alanında işbirliği

2

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

3

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

4

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

6

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

7

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

8

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

9

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

10

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu